voetbal sv raalte dit weekend nog niet zeker

SV Raalte houdt aan het eind van de middag een laatste inspectie om te zien of de velden inderdaad speelklaar zijn. De gemeente beloofde van wel. Maar gisteravond is er toch nog een mail naar de gemeente gegaan, dat er dan nog wel het één en ander moet gebeuren.

Voorzitter Kees de Kruijff: “Want voetballen kun je er altijd. Het is echter maar de vraag hoe verantwoord dat is. Gisteravond vonden onze technische mensen het in elk geval nog niet verantwoord. En dan is het ook nog de vraag wat een scheidsrechter er van vindt. Probleem is dat er hier en daar grote oneffenheden in de velden zijn getrokken.”

We krijgen zo spoedig mogelijk te horen of de wedstrijden al dan niet door kunnen gaan. Een bericht zal dan uiteraard volgen. De Kruijff benadrukt dat SV Raalte ‘on speaking terms’ is met de gemeente. “De relatie is goed. Die is van de week echter wel op scherp gezet door al die aandacht en reacties op onder andere jullie site. Dat is op zich niet erg. Want dan gebeurt er wel wat.”

In één van de reacties op onze site werd De Kruijff overigens aangezien voor een naamgenoot, die bij de gemeente werkt. “Dat is toch wel een vergissing. We hebben wel dezelfde achternaam, maar daar houdt iedere relatie dan ook op.”

Vroeger werd De Kruijff wel vaker verward met iemand die zo ongeveer dezelfde achternaam had. “In de tijd dat JC zijn kunsten liet zien bij Barcelona vloog ik naar één van de Spaanse eilanden. Daar keken ze iedere keer even nadrukkelijk in mijn paspoort. Want Kroef, die wilden ze natuurlijk wel even zien.” Ook hier schijnt de overeenkomst te stoppen met de gelijkenis van de achternaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.