vele talenten vertonen kunsten bij bartels

Laurens van Lieren vertegenwoordigt komende zomer tijdens de Olympische Spelen de Nederlandse dressuurploeg. Afgelopen zaterdag was hij echter gewoon aanwezig bij manage Bartels in Mariënheem, want daar verzorgde hij zijn eigen selectiedag voor dressuurruiters. Laurens is namelijk op zoek naar talenten in de dressuursport. Een soort van Idols dus, want alleen de beste combinaties mogen door naar de volgende ronde.

De selectiedag in Mariënheem was alweer de zesde in een serie van tien. Binnenkort zoekt Van Lieren ook nog in Roosendaal, Drachten, Exloo en Harmelen naar aanstormend talent. Daar wordt het ongetwijfeld net zo druk als afgelopen weekeinde bij Bartels, waar honderden rijders hoopten om door te gaan naar de volgende ronde. De uiteindelijk winnaar mag zich verheugen op een jaar lang gratis les van Van Lieren.

In Mariënheem werden vele combinaties teleurgesteld, maar een enkeling werd wel goed genoeg bevonden. Zij mogen door naar de zogenaamde finales, die vanaf april plaatsvinden. In totaal strijden daar dertig combinaties voor de hoofdprijs. Alle anderen werden dit weekend beloond met een en unieke sjabrak met startnummer en een speciaal door Laurens vervaardigde DVD met trainingstips en mooie leerzame beelden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.