vele combinaties strijden om steffentrofee

Met een groot aantal vrijwilligers is het de Sint Steffenruiters uit Raalte op tijd gelukt om voor de tweede maal de organisatie van de Steffentrofee rond te krijgen. Dat is een trofee die verdiend en verdedigd kan worden in een meerdaags springtoernooi voor pony’s. Komend weekend zullen een groot aantal combinaties in manege de Hoogeweg een gooi doen naar die trofee. Zondags staat de finale gepland, het absolute hoogtepunt.

Het organiseren van een meerdaagse activiteit als deze, is voor een ponyclub als de Steffenruiters in eerste plaats goed voor de sportpromotie, maar ook om de continuïteit van de club te kunnen waarborgen. Dit jaar wordt het toernooi om de Steffentrofee voor de tweede maal in successie gehouden. Het toernooi bestaat uit twee voorrondes en een finale. Door het grote aantal deelnemers wordt er zaterdagochtend al om 8.00 uur gestart. Zondag begint het programma om 9.00 uur.

Met een sterk deelnemersveld uit de regio gaat de organisatie er vanuit dat zij niet alleen onderling een geweldige sportieve strijd aangaan, maar ook dat er een heftige strijd met springruiters van buiten de kring Salland wordt gevoerd. De toegang voor deze twee fantastische dagen springsport is voor publiek op beide dagen gratis. Informatie over de deelnemers kun je terugvinden via deze handige website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.