Home / archiefcentraal / velden sv raalte klaar voor het weekend

velden sv raalte klaar voor het weekend

Het zijn aaltjes (een soort van wormpjes) die de wortels van het gras van de velden van SV Raalte aantasten, zegt de gemeente. Door die kleine aaltjes kan het gras niet wortelen en daardoor beschadigt de grasmat snel.

Daaruit kun je de conclusie trekken dat ze bij de plaatselijke SV vaker rekening zullen moeten houden met afgelastingen. Maar volgens de gemeente kan er komend weekend gewoon worden gevoetbald. Althans, aan de behandeling van de velden zal het niet liggen. Want het gele zand dat opgebracht was en afgelopen weekend het voetballen totaal onmogelijk maakte, is nu wel zo ongeveer ingespoeld. Het kan natuurlijk zijn dat diezelfde regen er voor zorgt dat de wedstrijden er komend weekend weer uitvliegen, maar dan ligt het niet aan de behandeling van de velden.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.