vanmiddag grote finale bazar luttenberg

Veel Luttenbergers weten het al jaren: Begin maart dan is er weer bazar in Luttenberg. Ook dit jaar was er natuurlijk weer een keur aan deelnemers die zich op de vrijdag- en de zaterdagavond probeerden te plaatsen voor de grote finale van vanmiddag. En zoals vanouds liet het publiek zich weer in grote getale zien.

Zowel op de vrijdag als de zaterdag was het druk in dorpscentrum Elckerlyc en dat zorgde voor een gezellige, maar vertrouwde sfeer waarin ook de portemonnee veelvuldig getrokken werd. Alle opbrengsten gaan namelijk naar het in stand houden van het dorpscentrum. Dat is een plek waar veel gebruik van gemaakt wordt in Luttenberg en niemand heeft dan ook moeite om zich te wagen aan een gokje door het kopen van een lot uit de loterij.

Vanmiddag nemen de finalisten het tegen elkaar op en zal blijken wie de winnaars worden van de bazar 2008. En dat mag toch elk jaar weer een grote eer worden genoemd, in ieder geval wel in Luttenberg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.