Home / archiefcentraal / van raalten en van straaten boven kanaal

van raalten en van straaten boven kanaal

Om het Langste Lente Licht zeer mooi vast te leggen kreeg de organiserende stichting Sallandus gelukkig van alle kanten volle medewerking. Twee cameramannen legden al veel op film vast, filmploegen van RTV Oost en RTV Raalte waren er en zoals in het bericht hiervoor te zien, veel fotografen deden hun uiterste best voor mooie kiekjes.

En onze eigen Annet van Raalten mocht zelfs in een bakje van de hoogwerker van Van Straaten bovenop het kanaal kijken. Andere foto’s vind je in het dossier. Bijgaande foto wilden we er echter toch even speciaal uitlichten.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.