utrechts byzantijns koor geeft paasconcert

Het Utrechts Byzantijns Koor verzorgt dit jaar het paasconcert in het Raalter Hoftheater. Zaterdagavond 15 maart zingt het koor in passende kledij Byzantijnse koormuziek in de kerkslavische taal.

Deze composities zijn getoonzet door componisten uit de school van de bekende Russische componist Peter Iljich Tsjaikovski. Ook zingt het bekende koor religieuze werken en volksliederen uit de Oekraïne. Het koor staat onder leiding van dirigent en kenner Grigori S. Sarolea. Voor aanvang van het concert (om 20.00 uur) krijgen alle bezoekers een programmaboekje uitgereikt. Kaartjes kosten 15 euro en zijn te koop bij de VVV en via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.