tweede editie ladies night in lemelerveld

Na het daverende succes van vorig jaar wordt er dit jaar opnieuw een Ladies Night georganiseerd bij Café Reimink in Lemelerveld. Op woensdagavond 2 april kun je genieten van diverse shows van 7ty6ix Damesmode, Judith & Judith Schoenmode, Kapsalon Look Hair, Fashion 2day, Sille en Wendy’s Jeugdmode.

Op het podium verschijnt bij Reimink dus de damesmode van vier modezaken uit Lemelerveld en twee uit Raalte. Dit geheel wordt met een spectaculair muzikaal slot en aansluitend ook nog een spetterende afterparty in de pub van Reimink op feestelijke wijze afgesloten. Naast de modezaken wordt de tweede Ladies Night mogelijk gemaakt door Café Reimink, Party DJ Marcel, AGVL en Pouw.

De Ladies Night in Lemelerveld is uiteraard alleen toegankelijk voor dames. De zaal gaat open om 19.00 uur. De show start om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers. Wees er snel bij, want vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.