tweedaagse training in frankrijk voor becks

Het BMW Classic Race Team uit Wijhe is weer bijna klaar voor het nieuwe seizoen. De motoren zijn deze winter helemaal uit elkaar geweest en vervolgens weer opnieuw opgebouwd, zodat het team vandaag vol goede moed op weg kon naar Ledenon in Frankrijk. Daar krijgen de coureurs Jarno Jonker en Boy Beck twee dagen de tijd om te trainen in goede omstandigheden en zich zo optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Tijdens de trainingsstage in Frankrijk krijgt Boy begeleiding van een erkend instructeur en zal zo zijn eerste schreden zetten in het Classic-circuit. Jarno, die verleden jaar ook al voor het team uitkwam, zal in twee dagen proberen om de motor te verbeteren. Aan de afstelling zal het in eerste instantie niet liggen, want verleden week zijn de fietsen nog gecontroleerd bij Star Track in Gaanderen. Kijk voor meer informatie op staging2.becksmotoren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.