twee grote containers gestolen bij reko

Bij grondverzetbedrijf REKO aan de Overkampsweg in Raalte zijn zondagavond rond 22.00 uur twee grote containers gestolen. De daders verschaften zich toegang tot het terrein door een gat in de omheining te knippen en daar vervolgens met een vrachtwagen doorheen te rijden.

Er werden twee containers, gevuld met RVS-materialen, gestolen. Hierna verdween de vrachtwagen via de Overkampsweg in de richting van Deventer. Het gaat vermoedelijk om een vrachtwagen van het merk Volvo, type Globetrotter. Het voertuig is voorzien van een hoge cabine, waarvan het bovengedeelte lichtkleurig is. De gestolen containers zijn groene metaalcontainers met een hoogte van 2.50 meter, een breedte van 2 meter en een lengte van 7 meter. De zijkanten zijn met een gele sticker beplakt.

Mocht je iets opmerkelijks hebben gezien in de omgeving van de Overkampsweg, dan verzoekt de politie om contact op te nemen via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden verstrekt via het nummer 0800-7000 van Bel M. (Meld misdaad anoniem).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.