Home / archiefcentraal / toneelthriller misery in raalter hoftheater

toneelthriller misery in raalter hoftheater

Op donderdag 6 maart staat de thriller Misery op het programma bij het Hoftheater in Raalte. Het echtpaar Victor Löw (die iedere zondagavond op tv te zien is in de serie ‘We gaan nog niet naar huis’) en Mirjam de Rooij speelt het zenuwslopende Misery, naar het gelauwerde boek van Stephen King.

In Misery krijgt Paul Sheldon, successchrijver van streekromans over de dame Misery Chastain, een zwaar ongeluk. Hij is met het manuscript van zijn laatste boek onderweg naar de uitgever. Oud-verpleegster Annie Wilkes vindt hem en dient eerste hulp toe. Ze neemt hem mee naar haar huis.

Annie verneemt al snel hoe het haar vriendin Misery vergaat in Pauls nieuwste boek over haar. Dan blijken Paul en Misery niet langer samen op te gaan. In Annie’s zorgvuldig gespannen web schrijft Paul zijn eerste échte meesterwerk. Is Annie dan zijn reddende engel of de engel des doods? Spannend tot het laatst.

De entreekaartjes kosten vijftien euro en zijn te koop bij de VVV Raalte en via www.hoftheater.nl.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.