toch mobiele tattooshop tijdens ribsenblues

Tijdens Ribs&Blues is de mobiele tattoo- en piercingstudio Real Tattoos Inside tóch aanwezig op het festival. Door een strengere regelgeving omtrent de diensten van tattoostudio’s, dreigden er geen stands aanwezig te zijn in de komende editie. De strengere wetgeving gaat vooral over hygiënische voorwaarden voor het tatoeëren in de open lucht.

De organisatie van Ribs&Blues regelde voor dit jaar echter een mobiele shop waardoor er op eerste en tweede pinksterdag (11 mei en 12 mei) toch een shop voor ‘lichaamsversiering’ aanwezig is. Vóór de mobiele shop zal een ‘huisje’ worden ingericht waar informatie en voorbeelden van tatoeages te zien zijn. Daar achter zal de mobiele shop zich bevinden in een soort van camper. Op die manier kan ook de hygiëne gewaarborgd worden.

Door de grote deskundigheid van de tattoo- en piercingstudio Real Tattoos Inside, is het mogelijk allerlei soorten tatoeages te laten zetten, van Tribals Maori tot portretten. Neem alvast een kijkje op de website Real Tattoo Inside staging2.realtattoosinside.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.