Home / archiefcentraal / timmerfabriek salland getroffen door brand

timmerfabriek salland getroffen door brand

Bij Timmerfabriek Salland in Lemelerveld heeft maandagochtend kortstondig een brandje gewoed. De brandweer was zeer snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De brand is ontstaan in een hok met houtvezels, maar de oorzaak is nog niet bekend, zo melden RTV Oost en Sukerbiet.

Men vermoedt dat de brand is ontstaan door broei of vonken van een kachel. Omdat houtvezels behoorlijk brandbaar zijn rukte de brandweer al snel met groot materieel uit. Bij de timmerfabriek in Lemelerveld werken in totaal twaalf mensen. Wanneer ook het nablussen is voltooid, kunnen zij weer aan de slag.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.