timmerfabriek salland getroffen door brand

Bij Timmerfabriek Salland in Lemelerveld heeft maandagochtend kortstondig een brandje gewoed. De brandweer was zeer snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De brand is ontstaan in een hok met houtvezels, maar de oorzaak is nog niet bekend, zo melden RTV Oost en Sukerbiet.

Men vermoedt dat de brand is ontstaan door broei of vonken van een kachel. Omdat houtvezels behoorlijk brandbaar zijn rukte de brandweer al snel met groot materieel uit. Bij de timmerfabriek in Lemelerveld werken in totaal twaalf mensen. Wanneer ook het nablussen is voltooid, kunnen zij weer aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.