thomas berge fleurt kroems concours op

Het Kroems Concours in Luttenberg viert dit jaar haar eerste lustrum, en wil dat extra groot vieren met een spetterend optreden van Thomas Berge. De jonge zanger verzorgt het afsluitende optreden van het evenement, dat als zeer belangrijk nevenaspect een collecte houdt voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Om de sfeer te verhogen en de collecte extra te spekken, wordt het tijdstip van het optreden van Berge niet vrijgegeven.

De fraai glooiende omgeving van Luttenberg zorgt voor een prachtige entourage van het concours, dat al zeker is van deelname van enkele nationale en internationale toppers. Voor het springtoernooi, dat gehouden wordt van 9 tot en met 13 april, hebben onder andere Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam, Wesley Heiders en Stal Bruggink hun medewerking toegezegd.

Het Kroems Concours Luttenberg is het eerste buitenconcours van 2008 en daardoor hebben vele toppers al toegezegd. Ook de opzet van het springconcours is erop gericht om een waar spektakel te kunnen bieden. Er wordt namelijk gereden in twee springringen van tachtig bij zestig meter, zodat een vlot verloop van de wedstrijden gewaarborgd is. De hindernissen worden opgebouwd door de vermaarde parcoursbouwer Jos Brinkman.

De oefenmarathon, dat geprogrammeerd staat op zaterdag 5 april, wordt gereden met het aangespannen paard of pony. Er zijn drie categorieën, variërend in de grootte van de bemande span. Het parcours wordt opgebouwd over ongeveer zestien kilometer en zal acht hindernissen tellen, waaronder de spectaculair in het parcours opgenomen waterbak. Alles gaat zonder puntentelling zodat er vrij kan worden gereden en de garantie op een sportief evenement aanwezig is.

Het sportevenement wordt volledig door vrijwilligers opgezet en draaiende gehouden. Natuurlijk krijgen zij veel hulp van enkele grote sponsors, waarnaar zij altijd op zoek zijn. Zoals altijd streeft de organisatie ernaar om het evenement gratis toegankelijk te maken voor publiek. Voor meer info kun je contact opnemen met info@kroemsconcours.nl of per telefoon op 0572-301591. Of kijk op de website staging2.kroemsconcours.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.