tennismiddag voor de nieuwe rtv leden

Het tennisseizoen voor leden van de Raalter Tennis Vereniging (RTV), aan de Ceintuurbaan in Raalte, breekt weer aan. En wel in de vorm van toernooien, competities, wekelijkse toss-avonden en natuurlijke onderlinge partijtjes. Speciaal voor nieuwe leden én voor de leden met speelsterkte 9 organiseert de vereniging op zaterdag 29 maart een tennismiddag.

Het doel van deze middag is: Kennismaken met elkaar, met de club én met de gang van zaken betreffende genoemde activiteiten. De informatiemiddag begint om 14.00 uur en wordt tussen 16.00 en 17.00 afgesloten. Opgeven kan bij secretaris Hanneke Rovers: 0572-356878 of hannekerovers@studieaccess.nl. Graag zo snel mogelijk in verband met de planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.