sv raalte voetbalt wel op slechte velden

“We gaan voetballen.” SV Raalte-voorzitter Kees de Kruijff kon dat zojuist meedelen. Niet dat de velden er op dit moment goed bijliggen, “maar ik heb van de gemeente de garantie gekregen dat er tussen nu en morgenvroeg nog actie ondernomen wordt.”

Het gaat voor wat die actie betreft vooral om veld 2 van SV Raalte. “Want zoals dat veld er nu bij ligt is het onverantwoord om daar op te voetballen. Dat veld moet nog gerold worden om de gaten er weg te krijgen.” En veld 1 dan? De hoofdtrainer zei immers vorige week al dat het drie, nee, vier zelfs vijf keer niks is met dat veld. “Nou, daar kunnen we niks meer aan kapot maken. Dus dan kunnen we er ook wel op voetballen.” Wel voetbal dit weekend op de SV Raalte, maar dus op erbarmelijke velden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.