survivalrun ook nat toen het droog was

De tiende survivalrun van Wesepe begon ’s ochtend 7.30 uur in een lekker ochtendzonnetje en eindigde ergens tegen de klok van 16.30 uur in stromende regen. Maar of die ochtendstarters nu zo veel voordeel van de droogte hadden… Ook zij moesten na zo’n honderd meter de sloot al in en de wei tussen de verschillende oefeningen was niet bepaald droog.

Honderden, misschien zelfs wel duizenden deelnemers waren vandaag naar Wesepe getrokken voor die landelijk bekende survival. Deelnemers kwamen van overal vandaan. Ze moedigden elkaar in het Limburgs, Amsterdams en Gronings aan. En dan waren dat vaak nog niet eens de fanatieke wedstrijd-deelnemers. Ook voor de lol kwamen de deelnemers van heinde en ver om even een stevig anderhalf uurtje door de Weseper weilanden te baggeren, met onderweg hindernissen die zo van de gemiddelde stormbaan uit het leger gehaald konden zijn.

Ze kwamen van ver, maar ook van dichtbij. Steeds meer is de Weseper survivalrun verworden tot een stevig jaarlijks verzetje voor vriendenclubs, schoolklassen en gezinnen uit de regio. Er was zeer veel jeugd, misschien kwam dat wel door de aandacht van Het Klokhuis. Net als andere jaren was de organisatie weer perfect. Je kon er je auto goed kwijt, voor het publiek was er gelegenheid voor een drankje, deelnemers konden na afloop zelfs gezellig met z’n allen in een warm bad. En allemaal kregen ze een medaille.

Exact cijfermateriaal over deelnemers en winnaars krijgen we – hopelijk – in de loop van vanavond of morgen toegezonden. Hier kun je ook al meer info vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.