Home / archiefcentraal / succesvolle training voor becks in frankrijk

succesvolle training voor becks in frankrijk

Het Becks BMW Classic Race Team uit Wijhe blikt terug op een succesvolle trainingsstage in het zuiden van Frankrijk. Op ‘t zeer mooie maar ook zeer moeilijke circuit van Ledenon hebben de coureurs Jarno Jonker en Boy Beck aardig wat rondjes gereden.

Jarno kon twee dagen trainen op het circuit van Ledenon en heeft diverse dingen uitgeprobeerd met de BMW. Hij heeft in die twee dagen zelfs zoveel met de BMW gereden, dat hij de blaren in de hand had staan van het gas geven. Ook op z’n grote teen van z’n schakelvoet zat een blaar. Op maandag (bij de vierde sessie) kwam hij nog even in aanraking met het Franse asfalt, maar meer dan een doorgeschuurde klepdeksel leverde dat gelukkig niet op.

Boy heeft de hele maandag en dinsdagmorgen les gehad van een instructeur. Hij had nog niet eerder op de BMW gereden en kon zo mooi wat ervaring opdoen. Het ging dan ook met het uur beter. Dinsdagmiddag mocht hij ook op de grote baan rijden, samen met wat andere coureurs die ook bij de instructiegroep zaten. Aan het eind van de middag mochten ze helemaal alleen rijden en konden ze hetgeen wat ze geleerd hadden uitproberen in de praktijk.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.