storm richt flink wat schade aan in salland

De storm heeft vannacht goed huis gehouden in Salland. De brandweer is sinds het ochtendgloren ondermeer in de weer geweest aan de Hottenvoortsweg in Luttenberg, het Graskolkje en de Dalmsholterweg in Dalfsen en de Schoolbosweg in Heino.

In Wijhe waaide in het centrum een boom om, die het dak van het gemeentehuis licht raakte. Tussen Olst en Wijhe belandde een boom op de rails, waardoor het treinverkeer gestremd raakte. Bussen zijn ingezet.

In Dalfsen gingen ook wat bomen om. Aan bijvoorbeeld de Welsummerweg, de Veldweg en de Paltheweg.

In Zwolle is een groot deel van de gevel van een woning aan de Houtwalstraat (Stadshagen) neergekomen. Die belandde op twee geparkeerde auto’s. Persoonlijke ongevallen deden zich niet voor. Aan de Tienschuurstraat in Zwolle is een dak van een huis gewaaid.

De storm was tussen 03.00 en 04.00 uur het hevigst. Flinke regenbuien werden begeleid door onweer en bliksem, met lichtflitsen die elkaar binnen de twee seconden opvolgden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.