steeds vaker tentfeest bij paasvuur

Aan de Hooilandweg tussen Mariënheem en Raalte Noord stond er gisteravond weer één: Zo’n partytent, zo maar midden op het platteland. Het was er druk. Drukker dan aan de overzijde van de straat, waar een groot paasvuur brandde.

Bij dat paasvuur kon je haast niet komen vanwege de modder. Maar naar de tent toe lag keurig een stukje verharding. Daar kon je zonder probleem naar binnen. Wie het georganiseerd had, was uit het feestje niet direct op te maken, maar het was wel goed aangepakt. Met waarschuwingsborden van ‘werk in uitvoering’ langs de kant. En het was er nog lang gezellig.

Ook op andere plekken in Salland wordt een paasvuur steeds vaker gecombineerd met een feesttent. De aanleiding voor een feestje hoeft niet zo heel groot te zijn, of er is wel iemand in de buurt die zo’n tent ter beschikking stelt. Met de verkoop van consumpties en de rondgang van de collectebus, worden de gemaakte onkosten voor feest én paasvuur dan weer makkelijk terugverdiend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.