springruiter raamsman wint salland cup

Springruiter Pascal Raamsman uit Raalte heeft gisteren samen met Kim Oude Nijhuis (Albergen) en Vincent Geerink (Gelselaar) de Salland Cup voor equipes gewonnen. Voor het drietal kan Bathmen te Paard dus niet meer stuk. Zij gingen ieder naar huis met een mountainbike en honderd euro in de kontzak.

De Salland Cup is een bokaal voor ploegen bestaande uit drie springcombinaties. Het drietal met opgeteld de beste resultaten wint. Gisteravond was het tot laatst onduidelijk welke equipe met de Salland Cup huiswaarts zou gaan. Uiteindelijk wist het team bestaande uit Kim Oude Nijhuis, Pascal Raamsman en Vincent Geerink de Salland Cup in de wacht te slepen. Spil in het team was de Raaltenaar. Hij ronselde zijn teamgenoten gisteren ter plekke.

De gelegenheidsploeg was in de eerste ronde het enige team waarvan alle drie de combinaties zonder fouten hun parcours aflegden. En deze prestatie leverde het team in de tweede ronde wederom als enige equipe. Daarmee kon de Salland Cup het drietal niet meer ontgaan. Voor Pascal Raamsman was het de tweede keer dat hij met de Salland Cup en een mountainbike vanuit Bathmen naar huis ging.

Ook vorig jaar formeerde Pascal bij Bathmen te Paard een sterke gelegenheidsploeg om zich heen, waarmee hij fraaie de cup in de wacht sleepte. Toen deed hij dat samen met Pia Brinkman uit Albergen en Erik ten Cate uit Geesteren. De rest van de week staat er bij Bathmen te Paard nog van alles op het programma. Zo is vanavond de finale van de springcompetitie om de Mondial Meat Trading Cup. Kijk voor alle uitslagen en het programma op de site staging2.bathmentepaard.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.