speeldag voor bevers bij scouting raalte

Rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b in Raalte houdt de Scouting Raalte op zaterdag 15 maart een speeldag voor Bevers. Van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van (bijna) vijf en zes jaar een kijkje komen nemen bij de jongste groepen. Uiteraard zijn ook hun ouders van harte welkom om eens te zien hoe het er bij de Bevers aan toegaat.

“Het belooft in ieder geval een spectaculaire ochtend te worden met een grote kabelbaan, hindernisbaan en vele andere spelen en activiteiten”, laat de organisatie van de Beverspeeldag weten. “Aan alle activiteiten en spelletjes kunnen ook kinderen die niet lid zijn van de Scouting Raalte gewoon deelnemen.”

Bij het clubgebouw staat er zaterdag een informatiestand waar je meer informatie kunt vinden, foto’s kunt bekijken en uiteraard nieuwe leden kunt opgeven. Ook wanneer je als leider of vrijwilliger verbonden wil zijn aan de scouting is dat mogelijk. De Scouting Raalte heeft voor enkele groepen nog voldoende plaats voor nieuwe leden. Opgave kan bij de stand, maar ook per e-mail op info@scouting-raalte.nl of via staging2.scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.