sneeuw blijft leuk maar niet in het verkeer

Het is weliswaar eind maart, maar dat mag de sneeuwpret niet drukken. De kids op De Linderte in Raalte Noord vermaakten zich vanochtend opperbest. De leerlingen waren vooral zeer druk met sneeuwpoppen maken, maar natuurlijk tevens met sneeuwballen gooien. Want wat is er nou leuker dan een sneeuwballengevecht?

De sneeuw zorgde in Salland niet alleen voor vertier. Vanochtend stonden de belangrijkste wegen vrij snel compleet vast. Zo werd er tussen Raalte en Zwolle bijvoorbeeld voornamelijk stapvoets gereden. En ook op de weg van Dalfsen naar Wijthmen, was het meer remmen dan gas geven. Rond 8.30 uur stond het verkeer op Nederlandse snelwegen over 888 kilometer vast. Daarmee is het de op één na drukste ochtendspits ooit, meldde de ANWB. Op 8 februari 1999 stond het verkeer over 975 kilometer stil.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.