schutte hoofdsponsor hellendoorn rally

Het bedrijf Schutte Informatisering uit Lemelerveld is de nieuwe hoofdsponsor van de Hellendoorn Rally. Dat heeft de organisatie van het grootste rally-evenement van Nederland gisteren bekend gemaakt. De rally wordt dit jaar op 19 en 20 september verreden.

Het karakter van de jaarlijkse rally sluit nauw aan bij de jonge en dynamische bedrijfscultuur van Schutte Informatisering en haar klantenkring. De Hellendoorn Rally heeft haar logo inmiddels al aangepast aan de nieuwe sponsor.

Evenals bij de rally moeten mens en techniek elkaar bij Schutte Informatisering perfect aanvullen om de eindstreep te behalen met een optimaal resultaat. Het is voor Schutte Informatisering dan ook een uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor het ICT-vraagstuk bij de klant.

Schutte Informatisering wil zich opstellen als een actieve sponsor en grijpt dit rally-evenement dan onder andere ook aan om een sportieve ontmoetingsplaats voor nieuwe en bestaande relaties te creëren. Naamsbekendheid en het trekken van vooral nieuwe bezoekers staan hierbij centraal. Schutte Informatisering daagt ook jou uit om de race aan te gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.