sallandse bloemschikdagen in motormuseum

Groei & Bloei afdeling Salland houdt zaterdag 5 en zondag 6 april weer een expositie van fraaie bloemstukken die gemaakt zijn door cursisten van de bloemschikcursus. Op deze manier sluiten meer dan zeventig bloemschiksters de cursus, onder leiding van Frits Hoogers, op feestelijke wijze af.

De locatie is het Amerikaans Motormuseum. De combinatie van oude motoren en bloemstukken bleek vorig jaar een groot succes (zie foto). Alle cursisten hebben de keuze uit drie thema’s. Deze houden verband met de locatie: ‘Heden en Verleden’, ‘Snelheid’ en ‘Kransen’ (een verwijzing naar wielen).

Behalve bloemstukken zijn er tevens leuke kramen met verkoop van plantjes, nestkastjes en decoratieve tuinornamenten. Verder zijn er verschillende demonstraties. Zo schikt Frits Hoogers van 10.00 tot 14.30 uur voor publiek. Deze stukken worden voor een zacht prijsje verkocht. Ook is er nog een demonstratie speksteen bewerken en kan men zich inschrijven voor workshops.

Het motormuseam is te vinden aan de Hondemotsweg in Raalte. De expositie is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is 3,50 euro. Voor meer info bel Nynke Atsma: 0572-301498.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.