salland centraal nu ook in gedrukte vorm

“Hhm? Wa’s det dan! Alwear een neeje kraante? Ja, laten we ons even voorstellen. Je leest nu in ‘Salland Centraal, de krant’. Dat is een uitgave van Salland Centraal BV. We maken al weer bijna een jaar lang ‘Salland Centraal, de site’. Op die site gebeurt zo veel, dat we het zonde vinden daar niet wat meer mee te doen.”

Het zijn de eerste woorden uit onze eigen krant. Dat is een zogenaamde special, waar er in de toekomst nog wel meer van gaan komen. Salland Centraal wil namelijk optimaal gebruik maken van de verschillende media, want daarmee bedienen we iedereen – de Sallanders dus – het best. Onze eerste special is een soort kennismaking met onze lezers via de geprinte media.

We kunnen er lang en breed over spreken, maar het leukste is dat je zelf even kijkt. In een oplage van 30.000 stuks is onze eerste special deze week huis-aan-huis verspreid. Mocht je deze tóch hebben gemist, of wil je gewoon even terugkijken via de digitale versie, dan hebben we nog een handig en bladerbaar formaat online staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.