ruim 1500 bezoekers bij open huis roelofs

Meer dan 1.500 belangstellenden hebben een bezoek gebracht aan het open huis van Roelofs Lemelerveld. De demonstraties met zagen, kranen, sloophamers en tractoren kregen zeer veel aandacht. Maar ook op het grote plein kreeg het groenwerk de nodige aandacht. “Wat een veelzijdig bedrijf” en “wat een groot materieel staat hier op het erf”, waren reacties die uit monden van toeschouwers werden opgetekend.

Ter gelegenheid van ’t fraaie 60-jarig jubileum ontving de familie Roelofs zaterdag een speld van brancheorganisatie Culuma. In een toespraak roemde Bert Roelofs het prachtige fundament voor het bedrijf, zoals dat door zijn ouders is gelegd. René Roelofs benoemde de geweldige inzet van de medewerkers, om het open huis tot een succes te maken. Hij dankte de aanwezigen voor de komst naar het bedrijf en hoopt op een zeer succesvolle verdere samenwerking.