ruim 130 trucks voor truckersdag zozijn

Voor de vierde keer wordt er op zaterdag 19 april een truckersdag gehouden voor de cliënten van Zozijn, een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze dag wordt door de ontspanningscommissie van Zozijn georganiseerd, samen met Chauffeursvereniging DUS (Drivers Uut Salland).

De veiligheid op de weg wordt wederom verzorgd door motorclub Free-Wheels uit Heeten. Tijdens de tocht wordt er voor de cliënten even kort gestopt bij Café Spoolder in Luttenberg. Daar ontvangt iedereen, met medewerking van OVL (Ondernemers Vereniging Luttenberg), een presentje. Bij Spoolder worden tevens diverse activiteiten georganiseerd.

De truckersdag kan dit jaar weer doorgaan, dankzij verschillende sponsoren en vrijwilligers. De diverse transportbedrijven en vele chauffeurs doen vrijwillig mee om de cliënten een onvergetelijke dag te bezorgen. De tocht start om ongeveer 13.00 uur in Raalte Noord (locatie Kemphaan).

Vervolgens gaat de rit via de Weidelaan richting stoplichten, dan richting Raalte (dorp), Broekland, Heeten, Nieuw Heeten, Haarle, Luttenberg en weer terug naar Raalte Noord. Er wordt telkens gereden in groepen van zo’n veertig trucks. In het totaal doen er ruim 130 trucks mee. De organisatie hoopt uiteraard op veel publieke belangstelling langs de route, want dat maakt het extra leuk voor de deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.