rov blij met doorbraak voor de acht

Het bestuur van het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) heeft verheugd gereageerd op het bericht dat er schot lijkt te komen in de tweede fase van het centrumplan. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de ondernemersvereniging in vervulling. Het ROV is altijd nauw betrokken geweest bij de pogingen om fase twee van de grond te krijgen.

Nadat Bouwbedrijf Meijer zich had teruggetrokken, leek fase twee in een impasse terecht te komen, maar onlangs diende Loohuis Bouwgroep uit Heeten zich aan als partner. Het bedrijf toont zich bereid grond te verwerven van Slagerij Tutert (honderd vierkante meter) en de gemeente (ruim vierhonderd vierkante meter). Op deze locatie moeten twee winkels en twaalf koopappartementen verrijzen, waarbij de exploitatie van de winkels in handen komt van Tutert.

Als alles volgens plan loopt, moet de bouw in het laatste kwartaal van dit jaar van start kunnen gaan. Daarna blijft alleen renovatie aan de overkant van de straat nog over als laatste stap in ‘de acht van Raalte’, die er voor moet zorgen dat het winkelcentrum van Raalte een aangesloten wandellus wordt. Aan die overzijde zit onder meer de Mitra en een Turkse specialiteitenzaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.