roobin mulder van polyhymia gehuldigd

Roobin Mulder is zaterdagavond tijdens de jaarlijkse uitvoering van muziekvereniging Polyhymnia in Lemelerveld gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Mulder ontving uit handen van voorzitter Gerard Harmsen het zilveren speldje van de KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen).

De jaaruitvoering van Polyhymnia was zaterdag zeer succesvol. ‘s Middags was er voor de jeugd een concert door de leerlingen en jeugdleden van de vereniging. De presentatie was die middag in handen van Niels Schrijver. ’s Avonds was er een groot concert, uitgevoerd door de A-groepen van Polyhymnia. En toen was de presentatie in handen van Rene Jansen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.