rohda doet zichzelf wederom flink tekort

Het is Rohda Raalte weer niet gelukt het volle aantal punten te pakken. In Deventer tegen Koninklijke UD stond na 90 minuten spelen de brilstand (0-0) nog op het scorebord.

Rohda voetbalde aardig en had zo’n 60 procent van het balbezit. Van achteruit werd er goed gevoetbald, maar vlak bij de zestien van de tegenpartij hield het combinatiespel er plots mee op. Aanvoerder Sander Poll had de grootste kans om zijn team een overwinning te bezorgen. Via een goedlopende combinatie met Ignacio Tuhuteru kwam hij voor de keeper. Hij wist de bal echter niet tussen de palen te plaatsen. Vlak voor tijd had Rohda het nog even moeilijk en ontstonden er kansen voor UD. Gelukkig kan Rohda teren op een goede doelman die de inzetten van UD, soms maar met een vingertop, wist te pareren.

“Je zou kunnen zeggen dat Rohda vandaag weer twee punten heeft laten liggen”, aldus onze zegsman langs de lijn. In de strijd om het kampioenschap is Rohda nu afhankelijk van de directe concurrenten Germania en RKHVV. Die pakten vandaag beiden de overwinning. Rohda staat nu één verliespunt achter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.