rmp showt voorjaarsmode op grote markt

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft zaterdag niet alleen de mode gepromoot voor het komend voorjaar, ze heeft ook een goede promotie gehouden voor de vele modezaken die je in het centrum van Raalte vindt.

Van 11.00 tot 16.00 uur was er een doorlopende modeshow op de Grote Markt. Die show trok opvallend veel publiek. Dat had natuurlijk ook met het mooie weer te maken, maar ook met de goede ervaringen van eerdere shows. De modeshows van Raalte Mode Promotie kenmerken zich namelijk door een professionele opzet. Ook al zijn de (meeste) mannequins amateurs, ze weten hun mannetje en vrouwtje op de catwalk professioneel te staan.

Nu de mode er is, mag de lente eigenlijk ook wel komen. Alle foto’s zijn gemaakt door Annet van Raalten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.