ribsenblues breidt festivalterrein flink uit

Het Ribs&Blues Festival 2008 in Raalte krijgt, vergeleken bij de voorgaande elf edities, een veel groter festivalterrein. De helft van het parkeerterrein bij de C1000 wordt gebruikt voor de activiteiten die op de jeugd gericht zijn: ‘Kids Corner’ voor de jongsten en ‘Adventureland’ voor de wat oudere jeugd.

De uitbreiding met ongeveer de helft is nodig door de explosief gegroeide belangstelling de afgelopen jaren. Vorig jaar bezochten naar schatting een kleine 35.000 bezoekers dit grote blues- en bluesrockfestival. Het bestuur van Ribs&Blues heeft vooral om die reden besloten de helft van het parkeerterrein voor de C1000 bij het festivalterrein te trekken.

Door de nieuwe opzet krijgt het festivalterrein twee ingangen: Bij de Rabobank en aan de kant van de Westdorplaan. De opbouw van het nieuwe deel (voor de supermarkt) begint zaterdagmiddag (10 mei) na winkeltijd. De opbouw van het gebruikelijke terrein begint woensdag 7 mei na de weekmarkt. Volgens de organisatie van Ribs&Blues staat de gemeente Raalte positief tegenover de uitbreiding. “De officiële vergunning moet nog worden afgegeven, maar informeel is al wel duidelijk gemaakt dat ook de gemeente deze uitbreiding bij wijze van proef met belangstelling tegemoet ziet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.