Home / archiefcentraal / raalter politici blussen brandje in wijster

raalter politici blussen brandje in wijster

Een grote groep Raalter politici heeft samen met de Brandweer Raalte een bezoek gebracht aan de plaats Wijster, in de provincie Drenthe. Burgemeester Pieter van Veen en de wethouders Roger de Groot en Gerard Elferink waren in ieder geval van de partij. Daarnaast was bijna de complete raad aanwezig.

Brandweer Raalte had een grote oefening in het oefencentrum in Wijster. En de politiek ging mee, om eens aan den lijve te ervaren wat de brandweerlieden zoal meemaken. Want door de Raalter politiek moet nog worden nagedacht over de regionalisering van de brandweer. Uit de foto’s blijkt in ieder geval dat er meerdere raadsleden voor brandweerman hebben gespeeld. De foto’s zijn gemaakt door Benne Solinger.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.