Home / archiefcentraal / raalte noord krijgt definitief eigen wasstraat

raalte noord krijgt definitief eigen wasstraat

De bewoners van Raalte Noord hoeven straks niet ver meer te rijden voor een handige wasstraat. Er komt namelijk definitief een wasstraat naast het tankstation Texaco aan de Weidelaan. In augustus vorig jaar schreven wij al over de plannen voor een wasstraat, maar die plannen zijn inmiddels dus concreet.

Op maandag 10 maart starten de werkzaamheden voor de bouw van ‘Wasplein Raalte Noord’, zoals de wasstraat gaat heten. Het wasplein krijgt een moderne rollover en drie wasboxen. Als alles volgens planning loopt, gaat de wasstraat in juni open. Wasplein Raalte Noord heeft gekozen voor gebruiksvriendelijk materiaal. Zelfs na zo’n driehonderd wasbeurten (bij dezelfde auto) laten de borstels geen sporen na.

“Wij focussen ons op Raalte Noord en doorgaand verkeer van de N35 en N348. Tevens is het wassen bij ons in principe gewoon zelfservice. Door ons ‘hoge druk voorwaspakket’ hebben we geen personeel nodig, daardoor kunnen we de wassingen aanbieden tegen een lagere prijs”, aldus Ruud Oude Essink Nijhuis en Paul Hofstede, initiatiefnemers van het wasplein.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.