raalte heeft weer een eigen campingshop

Ruim zevenhonderd vierkante meter groot is de campingshop van Henk-Jan Edelijn. Vandaag opende de Raaltenaar zijn winkel voor campingartikelen, Way To Go. Alles wat je op het gebied van kamperen nodig hebt, vind je sinds vandaag in het bedrijdspand aan de Overkampsweg 30a in Raalte. Slaapzakken, barbecues, kampeerkeukens, tenten, kachels, toiletartikelen en zaklantaarns, niets is Edelijn te gek.

Tot voor enkele jaren geleden runden de ouders van Henk-Jan een gerenommeerde campingshop in Raalte. Toen zij het voor gezien hielden bleek eens te meer dat er wel degelijk vraag is naar zo’n winkel. “Mensen bleven mij constant vragen naar die campingshop”, aldus Edelijn. “Kennelijk is er in Raalte dus veel behoefte aan een kampeerspeciaalzaak. Vandaar dat ik heb besloten om weer een zaak in campingartikelen te openen.”

Naast de campingshop runt Edelijn ook nog een groothandel in poets- en schoonmaakartikelen: Handelsonderneming Welsum. Daarbij onderhoudt de jonge ondernemer nauwe contacten met Imtho, een Raalter bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in werk- en bedrijfskleding. Vele soorten artikelen kunnen online besteld worden, maar sinds vandaag kun je ook terecht bij de Way To Go. Het assortiment ligt daar gewoon in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.