Home / archiefcentraal / publiek woedend over velden sv raalte

publiek woedend over velden sv raalte

De manier waarop de gemeente Raalte de sportvelden van SV Raalte behandeld heeft, zet kwaad bloed. Niet zo maar een beetje, maar heel veel. Je kunt eigenlijk wel van woede spreken. Op onze site waren er zaterdagmiddag om 18.00 uur al twintig reacties geplaatst. En daar zat er niet eentje tussen waarin lovend of sussend gesproken werd.

Kort samengevat wordt de gemeente verweten geen verstand te hebben van onderhoud van sportvelden. Dat de velden van SV Raalte naar de mallemoeren geholpen is, lijkt ook nog eens geen incident te zijn, maar een voortdurend voorkomende kwaal. Ook andere verenigingen in de gemeente klagen er zelfs over.

Salland Centraal heeft de verantwoordelijk wethouder en de fractievoorzitters vrijdagavond via mail om een reactie gevraagd. Tot heden hebben we daar nog geen reactie op. Maar dat gaat ongetwijfeld vast nog komen.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.