programma tentfeest schoonheten bekend

In Schoonheten staat in het eerste weekend van mei (2, 3 en 4 mei) weer het jaarlijkse tentfeest op het programma. Uiteraard ook dit jaar weer met veel activiteiten en diverse bands.

Het feest gaat op vrijdagavond van start met een darttoernooi en kruisjaswedstrijden. Bij deze activiteiten kun je overigens weer ouderwets mooie prijzen winnen. Op de zaterdagavond zijn er twee optredens. Allereerst Souside (met Jimmy Nijhoff) en daarna nog de Richards. Zoals altijd is ook er ook dit jaar op zondag weer sprake van een echte familiemiddag. Er zijn optredens van WMO, Agrarisch Duo, Roy Schulten en de 3J’s uit Volendam! Maar dat is nog niet alles. Er staat op de zondag ook een modelvliegshow op het programma en natuurlijk de Step Tourtocht. Kijk voor meer info op staging2.tentfeestschoonheten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.