Home / archiefcentraal / proef de parabool smaakt naar meer

proef de parabool smaakt naar meer

Heel veel mensen hebben zaterdag een kort bezoekje gebracht aan ‘t Raalter Kulturhus. Daar had Stichting de Parabool namelijk haar deuren geopend voor ‘Proef de Parabool’. In het Kulturhus konden bezoekers gratis eigengemaakte producten proeven. Van kaas en yoghurt tot jam en lekkernijen uit de bakkerij.

De zuivelboerderij, bakkerij en kwekerij van de Parabool hadden speciale proefhapjes aangeleverd, die werden aangeboden in het Kulturhus. De hapjes werden ook uitgedeeld tijdens de jaarlijkse modeshow van de plaatselijke winkeliers. Verder was er voor de kinderen een grappige clown, die ballonfiguren maakte en tevens uitdeelde.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.