Home / archiefcentraal / proef de parabool in het raalter kulturhus

proef de parabool in het raalter kulturhus

Stichting de Parabool in Raalte opent zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur haar deuren voor ‘Proef de Parabool’. In het Raalter Kulturhus kunnen bezoekers gratis eigengemaakte producten proeven. Van kaas en yoghurt tot jam en lekkernijen uit de bakkerij.

De Parabool biedt begeleiding aan mensen die te maken hebben met een verstandelijke beperking. De stichting heeft werklocaties waar vooral ambachtelijkheid, ondernemerschap en werkplezier als gemene deler gelden. Uitgangspunt van de Parabool is dan ook: Cliënten die werken nemen actief deel aan de samenleving, waardoor sociale contacten worden gestimuleerd. Men wordt door professionele en betrokken medewerkers begeleid, zodat behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt altijd centraal blijven staan.

De zuivelboerderij, de bakkerij en de kwekerij leveren zaterdag speciale proefhapjes, die worden aangeboden in het Kulturhus. De hapjes worden overigens ook uitgedeeld tijdens de jaarlijkse modeshow van de plaatselijke winkeliers. Verder is er voor de kinderen een grappige clown, die ballonfiguren maakt en uitdeelt. Tevens zijn er andere producten – die binnen de Parabool worden gemaakt – te bekijken en te koop.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.