presentatie serco racingteam goed bezocht

Ruim 120 enthousiaste fans hebben zondagmiddag de weg naar Zaal Reimink in Lemelerveld gevonden voor de teampresentatie van het Serco Racingteam. Het nieuwe wegraceteam komt het seizoen 2008 uit in de Dutch Superbikes. Met het aantrekken van coureur Rik Lenters uit Gramsbergen hoopt het team voorin mee te kunnen strijden met de nieuwe Ten Kate Honda CBR 1000RR.

De start van ’t seizoen was niet geheel volgens planning. Lenters kwam tijdens een (conditie)training op de crossbaan Westerbork vervelend ten val. Dit resulteerde in vier gebroken ribben en een klaplong. Hierdoor kon het team de geplande voorjaarstraining in Spanje vaarwel zeggen. Inmiddels is Lenters aardig hersteld, maar hij zal komend weekend tijdens de eerste race nog geen wonderen verrichten. Voor het laatste nieuws over het team kijk op staging2.sercoracingteam.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.