poster van de ieme hangt in vele bushokjes

Wethouder Ben Haarman heeft groep 8 van Daltonschool De Ieme vandaag een handje geholpen bij het ophangen van hun winnende Raalte 2020-poster in de abri aan het Stationsplein. Dit was de prijs die basisscholen vorig jaar konden winnen bij de scholenwedstrijd, die de gemeente vorig jaar organiseerde in het kader van de strategische visie Raalte 2020.

De opdracht voor leerlingen van de basisscholen in Raalte was om met een poster te laten zien hoe de school er in 2020 uit zou moeten zien. De poster van De Ieme kwam toen als winnaar uit de bus. Naast de abri aan het Stationsplein, is de poster ook in een aantal andere abri’s opgehangen.

“Het is erg bijzonder om te zien hoe kinderen denken over hun toekomst en hoe ze dat verwerkt hebben in deze poster”, aldus Haarman. “Door de poster op te hangen in verschillende abri’s, hoop ik dat veel mensen hem kunnen bekijken. En daar mag groep 8 van De Ieme best een beetje trots op zijn.”

De totstandkoming van de strategische visie voor Raalte in 2020 zit inmiddels in de afrondende fase. De gemeente heeft op het moment alle reacties uit de dialoog verwerkt in een duidelijke visie voor 2020 en zal deze in mei voorleggen aan de raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.