plus severijn nog drie jaar sponsor heeten

Supermarkt Plus Severijn Heeten heeft het sponsorcontract met handbalvereniging Heeten met drie jaar verlengd tot september 2011. Het sponsorcontract is ondertekend door Johan Severijn, eigenaar van de Plus Supermarkt in Heeten en Erwin Schaapveld, voorzitter van de handbalvereniging Heeten. De supermarkt blijft de komende jaren ook als naamgever weer gewoon verbonden aan de vereniging.

Schaapveld: “We zijn zeer verheugd met de verlenging van het hoofdsponsorcontract. Het geeft ons de mogelijkheid om het huidige beleid niet alleen voort te zetten, maar ook verder uit te breiden.”

“Handbalvereniging Plus Severijn Heeten heeft een heel goede naam, niet alleen in Salland, maar ook ver daar buiten. Dat is een goede reden om nogmaals voor drie jaar de naam Plus Severijn aan de handbalvereniging Heeten te verbinden”, spreekt Johan Severijn ook positief over de contractverlenging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.