Home / archiefcentraal / pieter van veen ik heb niet gesolliciteerd

pieter van veen ik heb niet gesolliciteerd

Pieter van Veen, de huidige waarnemer in de gemeente Raalte, heeft niet gesolliciteerd naar de functie van burgemeester. Dat zei de VVD’er tijdens de bekendmaking van de nieuwe burgemeester voor Raalte.

Van Veen: “Ik heb niet gesolliciteerd op motieven van persoonlijke aard. Zoals iedereen weet heb ik het hier in Raalte buitengewoon naar mijn zin. Dat zal ook de komende periode niet veranderen, maar ik heb uiteindelijk toch besloten om de sollicitatiebrief niet te versturen.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.