piet zoon nieuwe burgemeester van raalte

De gemeenteraad van Raalte heeft zojuist tijdens een besloten vergadering unaniem besloten om de 58-jarige Piet Zoon (VVD) aan te bevelen als burgemeester van de gemeente Raalte. Zoon is de huidige burgemeester van de gemeente Hattem.

Piet Zoon is geboren op 15 december 1949, is getrouwd en heeft een uitwonende zoon. Voor hij in 2003 burgemeester werd in de gemeente Hattem, was hij gemeentesecretaris van Texel en lid van Provinciale Staten van Noord Holland. Verder is Zoon onder meer lid van het algemeen en dagelijks bestuur van de regio IJssel-Vecht, lid van het regionaal college politie Noord- en Oost Gelderland, lid van het bestuur districtspolitie Noordwest Veluwe en lid van het bestuur van de Raad Europese Gemeenten en Regio’s.

De aanbeveling wordt door de raad uitgebracht aan de minister van Binnenlandse Zaken. Wanneer Piet Zoon in Raalte begint is op dit moment nog niet bekend. De huidige waarnemer Pieter van Veen verlaat Raalte dus weer. In Raalte was men heel tevreden over zijn waarnemerschap dat hij vervulde nadat Alex Bolhuis door de raad na een vertrouwensbreuk was heegezonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.