paasparty luttenberg niet druk wel gezellig

Het paasvuur van Jeugdgroep Aksie in Luttenberg wilde dit jaar maar slecht ‘aanpakken’. Door het slechte weer en de hevige sneeuwbui voorafgaand aan het in brand steken van de paasbult had het bestuur van het Luttenbergs Feest, dat dit jaar de eer had, moeite om de vlam er in te krijgen. Toch lukte het en brandde de bult ook dit jaar weer.

Na het aansteken was er, dit jaar voor het eerst, een paasparty naast het paasvuur. In een grote tent trad daar een ‘Creedence Clearwater Revival’ coverband op. Het feest was een proef, maar naar de mening van Onze Man een geslaagde. De tent was zeker niet vol, maar qua opkomst had het veel slechter gekund. En het belangrijkste: De sfeer was er echt niet minder om.

Inmiddels hebben we wat meer achtergrondinformatie binnen: Het was niet zo heel druk in de tent. Maar dat had meer te maken met de grootte van de tent. De organisatie had geen idee wat er op de paasparty zou afkomen. Er waren er 650, dat hadden er ook veel meer kunnen zijn, vandaar die grote tent. Maar 650 is meer dan genoeg om volgend jaar op herhaling te gaan. In een tent die dan iets meer op maat gemaakt is.

Over het feest. De tent was lekker warm, de sfeer was goed en de muziek als vanouds. Niet alleen een CCR Revival, maar ook bijvoorbeeld Status Quo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.