oude kastanje overleeft zware storm niet

Een zeer grote, oude kastanje op de hoek van de Grensweg en de Heideparkweg in Lemelerveld heeft de vrij stevige rukwinden van vanochtend niet overleefd. Tegen het middaguur kon de boom zich niet meer staande houden en ging met een luide knal naar de grond. Verleden jaar brak er in Lemelerveld ook al een grote kastanje in tweeën tijdens de zware storm in januari.

De omgevallen boom versperde dit keer de kruising, waarop hulp van de brandweer werd ingeschakeld. Het korps uit Lemelerveld is ruim een uur druk bezig geweest om de wegversperring weer ongedaan te maken. De kastanje bleek inwendig volledig te zijn weggerot, net als bij de boom van vorig jaar. Jan Duerink van Sukerbiet.nl maakte onderstaande foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.