osv95 zet leden uitgebreid in de bloemen

De jaarvergadering van de Olster sportvereniging OSV’95 is gister drukbezocht door haar leden. Tijdens deze bijeenkomst werden namelijk enkele leden voor hun 25- en 12,5-jarig lidmaatschap gehuldigd. Ook werd er in het Kulturhus in Olst afscheid genomen van twee langdurig zittende bestuursleden.

Hein Scheffer en Sietske van der Veer zijn de afgelopen jaren een drijvende kracht geweest achter vele nieuwe sportieve initiatieven. Beide hebben veel betekend voor de vereniging en hebben met veel inzet en enthousiasme de club door lastige jaren geloodst, waardoor er een goede basis is voor het voortbestaan.

Hein Scheffer heeft tien jaar onafgebroken de functie bekleed van penningmeester en is tevens ex-voorzitter. Sietske van der Veer is inmiddels al zeven jaar in functie binnen het bestuur van OSV’95 als technisch bestuurslid. Momenteel is de vereniging weer financieel gezond, heeft het een voltallig bestuur en zijn ook alle vrijwilligersfuncties ingevuld. Het gaat dus goed met de Olster sportvereniging.

Landelijk gezien is OSV’95, dat is aangesloten bij de KNGU (gymnastiek) en inmiddels meer dan vierhonderd leden heeft, de tweede vereniging die de sport Trickz heeft geïntroduceerd. Trickz is een mix van martrial arts (vechtkunst) en turnen. Deze sport is onlangs gevormd door martrial artists die op hoog niveau wedstrijden deden om hun oefeningen en technieken te laten zien. OSV’95 maakt al enige tijd succesvol reclame voor deze nieuwe tak van sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.