oproep aan veteranen voor dodenherdenking

De Raalter Veteranen, inmiddels deel uitmakend van het ‘4 en 5 mei Comité Raalte’, hebben voor een paar jaar terug meerdere oproepen gedaan om als groep veteranen op herkenbare wijze deel te nemen aan de Raalter dodenherdenking op 4 mei. Ruim dertig veteranen hebben zich toen aangesloten. “Maar wij weten dat er in de gemeente, inclusief buurtdorpen, nog meer veteranen wonen, die zich nog niet hebben opgegeven”, zegt Jan de Gier.

De veteranen die deelnemen, vertegenwoordigen verschillende generaties en hebben onder andere in de Tweede Wereldoorlog, Indië, Nederlands Nieuw Guinea, Libanon, Sinaï, Cambodja en Bosnië de hun opgedragen taken uitgevoerd. Maar volgens de Raalter Veteranen zijn er dus nog meer vertegenwoordigers in deze regio. “Daarom deze nieuwe oproep, voor geïnteresseerde veteranen die deel willen nemen aan de dodenherdenking op 4 mei.” Opgeven kan bij Jan de Gier: 0572-354443 of 06-22543415. Een e-mail sturen kan ook: jadevulture@planet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.