op 6 jarige leeftijd volleyballen bij salvora

Bij volleybalvereniging Salvora in Raalte is het mogelijk om vanaf 6 jaar al te volleyballen. We hebben het dan over Circulatie Mini Volleybal (CMV). Dit wordt momenteel door bijna zestig kinderen op verschillende niveaus in competitieverband gespeeld.

Salvora houdt op vrijdag 21 maart weer de jaarlijks terugkerende ‘Goede Vrijdag Instuif’. Onder leiding van een groep enthousiaste en gediplomeerde CMV-trainers wordt tijdens deze ochtend uitleg gegeven over de verschillende niveaus van CMV. Bovendien wordt er getraind om het gooien, vangen, toetsen, opslaan en aanvallen onder de knie te krijgen.

Ter afsluiting worden er echte wedstrijdjes gespeeld, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. Deze sportieve ochtend begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Vanaf 9.45 uur kunnen alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zich inschrijven in de Rohdahal.

Voor meer info kun je contact opnemen met de CMV-coördinator Hans Tutert (0572-354111) of kijk op de website staging2.salvora.nl onder het kopje CMV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.